Sunday, February 11, 2007

Øl,øl og mere øl!

By:Larm endte i et lovløst fyllekalas etter endt festival. Publikum ble skysset ut, ølfatene rullet inn, og kranene åpnet. Prisen? GRATIS!!

Det må jo sies at det etterhvert kostet 10 kr halvliteren, men det var søren meg verdt det. Alt som het røykelov var ikkeeksisterende, vi var tilbake i forrige årtusen, music up, tits out, pants down, flight to London, overnight, but what do we see? Drita Live på dansegulvet, med en pils i hver hånd og en røyk i kjeften. Oje, en god kveld, en god avslutning på en kaotisk festival og en matløs dag.

Forresten, skjer med at den sure og sære dørvakta fra 3B jobba bak kranene? Han glætte fyren burde kanskje skjerpe egget litt, maken til oppesen fyr skal du lete lenge etter... Charlotte ble frastjålet jakka si, og hun stjal et beige skjerf på trass (wtf?!?). Og hvem i helvete var duden med nerdebrillene og dreadsa i bakhodet?? Sender han melding får jeg noia. Jeg husker ikke navnet hans engang.

(Noen som sier downs eller??!)

1 comment:

Maiken Woll Eide said...

Sykt digg. Han fyren du står sammen med har jeg tatt bilde av. Han spiller i amira. Han er en digg fyr. Husker ikke navnet på ham.