Monday, November 3, 2008

Hårsår, jeg?

Hadde du spurt meg igår, hadde jeg svart nei. Hittil i livet mitt har jeg aldri opplevd å være hårsår noen gang, annet enn når en av mine beste kompiser Jon trykker på alle de riktige knappene samtidig - og jeg flyr i flint så til de grader. Haha. Det er det riktignok lenge siden har skjedd nå, men idag har lunta mi virkelig vært kortere enn vanlig og jeg har egentlig hatt mer behov for oppmerksomhet enn jeg har hatt mulighet til å gi oppmerksomhet. Det endte opp med at jeg ble svimmel og kvalm, og dro hjem.. Min kjære Anders har da i ettertid gjort meg oppmerksom på at jeg kan velge mellom et av følgende alternativer:

1) At jeg har pms. Hvilket jeg aldri egentlig har hatt før.
2) At jeg jobber for mye og at kroppen endelig sier fra at jeg må roe ned.

For å si det sånn, jeg skulle ønske jeg kunne skylde på alternativ 1, men siden det ikke har vært noe issue før, tror jeg ikke det nødvendigvis er den store vinneren nå heller. Spørsmålet er da om jeg faktisk har klart å svelge over så mye at jeg ikke bare ikke klarer å tygge det, men at jeg faktisk blir kvalt av det. Det er jo så klart en reell mulighet, og eneste grunnen til at det har gått såpass bra hittil er fordi jeg trives no helt vanvittig bra med den jobben jeg gjør, og at jeg føler at jeg får noe ut av det.

Så, til alle dere som måtte dumpe over denne bloggen, og også kjenne meg.. Er jeg blitt mer edgy og kjip? Humørløs, gravalvorlig, hårsår, irrasjonell, sinna, aggressiv? Trekker jeg mindre på smilebåndet enn før? Burde jeg gå tilbake til å bli heltidsstudent som jobber klubb på kveldene og surre rundt i min egen verden resten av tiden? Burde jeg igjen bli en slave av vannhullene i Oslo by? Eller har jeg aldri sluttet å være det? Er det fullstendig galemathias å kjøre det løpet jeg gjør nå? Eller er det jeg som er pingle som ikke klarer det med god margin? Vibeke kaller det menneskelig å ikke nødvendigvis strekke til til enhver tid, jeg liker å tro at jeg er et übermensch. Men det er kanskje ikke veldig menneskelig å ikke ha fritid.

So maybe she's just right? Maybe I should go to the Torch-gig on Saturday? Somebody, gimme some money. Oje!

Haha. Forresten. Ser ut til at jeg i gjennomsnitt skriver ett blogginnlegg pr måned. Vel, bedre enn ingenting.

No comments: